Ingezameld

We hebben weer een boel voer en spullen ingezameld, gekregen en gekocht voor de hondjes? hopelijk kan het snel op transport naar Mia Botezatu en Galgo’s Rescue Almeria.  

Gelukkig nieuwjaar!!

Namens als deze kanjers die we sinds het oprichten van onze stichting in april dit jaar een betere toekomst hebben bezorgd wensen wij jullie een heel gelukkig en adoptievol 2019!!! laten we zorgen dat we samen nog heel veel hondjes kunnen helpen!!!

Bezoekje aan de dierenarts

Pippa, Flo-Jo en Runa mochten voor het eerst hier in Nederland naar de dierenarts voor een gezondheids check. Alle drie de dames helemaal gezond verklaard! Mobi-Dierenarts bedankt voor de gratis service voor onze stichting!

Transport van donatie aan Spanje

              Daar gingen ze dan op 3 december, bedankt BSS Horse Transport voor het geheel gratis vervoeren van heeeeeeel veel honden- en kattenvoer en nog veel mer andere spullen!! Richting Spanje naar Galgo’s Rescue/...

Luuk

Luuk is afgelopen maand heel erg ziek geweest, de dierenarts kosten zijn in Roemeniƫ lager dan hier in Nederland maar daar in tegen zijn ook de lonen een stuk lager. Wij hebben een donatie gedaan zodat Luuk geholpen kon worden en straks alsnog naar Nederland kan...

opbrengst open dag

Zaterdag 6 oktober was en een open dag bij stal de Zomerstee waarvan de opbrengst geheel naar onze stichting ging. dit was een super geslaagde dag en er werd maar liefst 2000 euro opgehaald voor de stichting, geweldig! Hieronder een paar indrukken van deze geslaagde...

open dag 6 oktober 2018

Zaterdag 6 oktober is er een open dag op stal de Zomerstee, de opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan Stichting welzijn mens en dier. Binnenkort meer informatie over deze dag.

3 nieuwe Hondjes

Vandaag (28 april 2018) zijn er 3 hondjes aangekomen op de Zomerweg. Kaj, Floky en Finn. Ze moeten nog even wennen aan de nieuwe omgeving.